Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomteelt Nieuws Blog Techniek Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Garden Trials and Trade


Datum:  dinsdag 12 juni 2018
Tijd: 12, 13 en 14 juni 2018

Op 12, 13 en 14 juni 2018 vindt dit voor de eerste keer het Garden Trials and Trade event plaats in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Garden Trials and Trade is een initiatief van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij en het Greenport Business Center.

Tijdens het driedaagse evenement worden de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten worden getoond. Veredelaars en gespecialiseerde licentiebureaus tonen de meest actuele innovaties in het sortiment van houtige gewassen en vaste planten. Dit biedt volgens de organisatoren aan alle internationale brancheprofessionals de unieke kans om deze noviteiten, midden in het tuinseizoen, in volle 'bloei' te bewonderen.

Kijkje in de keuken
'Bezoekers krijgen een kijkje in de keuken van de internationale veredeling en sortimentsvernieuwing. Doordat ook de producenten van deze nieuwe gewassen aanwezig zijn, kunnen ketenpartners direct hun tuinplantenprogramma voor het komend seizoen samenstellen. Garden Trials and Trade vormt zo een inspirerend commercieel event in een periode dat planten op hun mooist zijn,' aldus de organisatoren.

Onafhankelijke keuring
De Koninklijke Vereniging van Boskoopse Culturen gaat als autonome partner keuringen van de noviteiten verzorgen. 'Daarmee krijgt dit nieuwe event direct een onafhankelijke kwaliteitsimpuls.'

Krachtige samenwerking
Garden Trials and Trade is een initiatief van het Greenport Business Center (GBC) en de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB), tevens de organisator van Plantarium. Beide organisaties signaleerden gelijktijdig de behoefte aan een boomkwekerij-event waar innovatie én handel centraal staan. Ze zochten elkaar op en de samenwerking was geboren.

Innovatiekracht
De SVB stelt als organisator van Plantarium ruime ervaring te hebben in het succesvol organiseren van beurzen. Het GBC heeft als doel om commerciële initiatieven die bijdragen aan de innovatiekracht van de sector, te ontwikkelen en aan te jagen. 'Een mooie combinatie om dit nieuwe event krachtig neer te zetten. Nieuwe energie en vertrouwde krachten komen samen. Om die reden is aan het logo de alom bekende beursnaam "by Plantarium" toegevoegd', aldus Jos van Lint, die de dagelijkse organisatie voor zijn rekening neemt.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM
AGENDA
Garden Trials and Trade
Datum: dinsdag 12 juni 2018
Tijd: 12, 13 en 14 juni 2018
Lees meer...
Open Kwekerijdag Greenport Boskoop
Datum: zaterdag 16 juni 2018
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Berkenbroek, Reeuwijk
Lees meer...
Plantarium 2018
Datum: woensdag 22 augustus 2018
Tijd: 22 t/m 24 augustus 2018
Locatie: International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude
Lees meer...
Najaarsbeurs Grootgroenplus
Datum: woensdag 3 oktober 2018
Tijd: 3 t/m 5 oktober 2018
Locatie: Zundert
Lees meer...
Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij
Datum: vrijdag 9 november 2018
Locatie: Golfbaan Bentwoud
Lees meer...
De Groene Sector Vakbeurs
Datum: dinsdag 15 januari 2019
Tijd: 15, 16 en 17 januari 2019
Lees meer...